• ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!!
  • Παραγγείλτε και τηλεφωνικά στα 210-8320208 - 210-8325034 - 210-8320111 ή με FAX στο 210-8328323 με τον κωδικό του προϊόντος.
ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΩ ΡΕΥΜΑΤΟΣ TP-LINK AV500 NANO POWERLINE TL-PA411
Κωδικός: CL 1924

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΩ ΡΕΥΜΑΤΟΣ TP-LINK AV500 NANO POWERLINE TL-PA411

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΩ ΡΕΥΜΑΤΟΣ TP-LINK AV500 NANO POWERLINE TL-PA411
Συμβατό με το πρότυπο HomePlug AV, υψηλοί ρυθμοί μεταφοράς δεδομένων έως 500Mbps
Δεν χρειάζονται νέα καλώδια. Εύκολη λειτουργία Plug and Play. Δεν χρειάζονται ρυθμίσεις
Λειτουργίες Προϊόντος
Το AV500 Nano Powerline Adapter TL-PA411 της TP-LINK μετατρέπει το υφιστάμενο δίκτυο ηλεκτρισμού σε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας χωρίς να χρειάζονται νέα καλώδια ή τρυπήματα στους τοίχους. Δεν απαιτείται ρύθμιση. Απλά συνδέστε το adapter σας στην πρίζα και αμέσως θα έχετε δίκτυο. Με ταχύτητες έως και 500Mbps, το TL-PA411 είναι η ιδανική επιλογή για εύκολη δημιουργία δικτύου που να υποστηρίζει πολυμέσα (HD streaming ή ακόμη και ταινίες 3D).
Χάρη στις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις του , το TL-PA411 είναι πολύ μικρότερο από τα παλιότερα μοντέλα mini 500Mbps Powerline της TP-LINK. Με μόνο 28.5χιλ. πάχος, σχεδόν δεν διακρίνεται καθόλου όταν είναι συνδεδεμένο σε οποιαδήποτε πρίζα.
Με προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV, το TL-PA411 παρέχει στους χρήστες σταθερούς, υψηλής ταχύτητας ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 500Mbps μέσω οικιακής ηλεκτρικής εγκατάστασης, σε απόσταση έως 300 μέτρα. Συνδυασμένο με την ενσωματωμένη ασφάλεια AES, το TL-PA411 είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργία ολοκληρωμένου οικιακού δικτύου, στο οποίο θα είναι συνδεδεμένες όλες οι συσκευές που το υποστηρίζουν - υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, αποκωδικοποιητές IPTV έως και εκτυπωτές και σκληροί δίσκου NAS.
Το TL-PA411 αποτελεί τη νέα γενιά Powerline Adapter, που είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η συσκευή περνά αυτόματα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν υπάρχει μετάδοση δεδομένων, για εξοικονόμηση έως και 85% της ενέργειας που καταναλώνει.
 *Τα δεδομένα ποικίλουν ανάλογα με τις συνθήκες του δικτύου και του περιβάλλοντος.
Πλήκτρο Pair για Εύκολη Ασφάλιση του Δικτύου σας
Απλά πιέστε το πλήκτρο Pair στους adapter για να δημιουργήσετε εύκολα και χωρίς κόπο ένα δίκτυο Powerline εντός μερικών λεπτών, ασφαλισμένο μέσω κρυπτογράφησης 128-bit AES, για προστασία των δεδομένων σας.
Υποστηρίζει QoS για Προηγμένη Βελτιστοποίηση Πολυμέσων
Η λειτουργία Quality of Service (QoS) κατανέμει τις απαιτήσεις σε bandwidth. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο είδος traffic θα χρησιμοποιήσετε -- Internet, Online Game, και Ήχος ή Βίντεο, Voice over IP, και η λειτουργία QoS θα εξασφαλίσει bandwith για το συγκεκριμένο είδος εφαρμογών, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
Σημείωση: Οι Powerline adapters πρέπει να είναι δύο ή περισσότεροι.

 

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Τιμή: 27.40 €